About us Activities News / Activities Interview


ในปี 1999 กลุ่มผู้ก่อตั้งคัดสรรดอทคอม ได้เล็งเห็นทางเลือกใหม่สำหรับผู้บริโภค ในการที่จะใช้อินเทอร์เน็ตเป็นสื่อในการจับจ่ายใช้สอย พวกเราเชื่อว่า เมื่อยุคสมัยเปลี่ยนไป มีเทคโนโลยีใหม่ๆ มาให้ใช้งาน เราก็จะสามารถสรรค์สร้างแนวทางใหม่ โดยมีแนวคิดและวางแผนที่จะเปิด ห้างสรรพสินค้าบนอินเทอร์เน็ต โดยมุ่งมั่นที่จะใช้ประสิทธิภาพจากการเทคโนโลยีสารสนเทศและการจัดการ ให้เกิดประโยชน์กับลูกค้าของเรามากที่สุด

โดยที่ลูกค้าที่เป็นสมาชิกของคัดสรรจะสามารถเลือกซื้อสินค้าที่สนใจจากชั้นอิเล็กทรอนิกส์ ที่วางของได้ไม่จำกัด ได้ใช้ของคุณภาพดีที่เลือกสรรมาแล้วในราคาประหยัด สะดวกซื้อในเวลาใดก็ได้ 24 ชม. ที่ไหนก็ได้ ถ้าสายโทรศัพท์ไปถึง และอ่านคัดสรรแมกาซีนที่ให้รายละเอียดเกี่ยวกับเกร็ดเล็กเกร็ดน้อยที่น่าสนใจเกี่ยวกับสินค้า อันทันสมัยตลอดเวลา ที่ลูกค้าจะเลือกดูได้ตามความสนใจของแต่ละคน เป็นข้อมูลที่ช่วยในการตัดสินใจซื้อ และให้บริการหลังการขาย เช่น วิธีการใช้ เทคนิดการเล้น เป็นต้น และยังสามารถแสดงความเห็นกลับมา หลังจากได้รับสินค้าแล้ว

และแล้ว www.kudson.com ได้ถือกำเนิดขึ้นในหน้าร้อนของปี Y2K ใน เดือนมีนาคม โดยเริ่มจากขายสินค้า ในแผนกของเล่น และหนังสือ ก่อน และต่อมาก็ได้ขยายและเติบโตขึ้นเรื่อยๆ ในแผนกเทป ซีดี วิดิโอและซีดีภาพยนตร์ รวมถึงสินค้าอเล็กทรอนิกส์ และชุดของขวัญพิเศษ สำหรับสมาชิก เราได้สะสมประสบการณ์ในการ"คัดสรร" สินค้าที่ดีที่สุดสำหรับสมาชิก ในราคาเหมาะสม และบริการที่ตั้งใจให้สุดยอดที่สุด เท่าที่ความสามารถของเราและคอมพิวเตอร์จะทำได้

จากสองปีที่ผ่านไป คัดสรรดอทคอม ได้เดินทางหาประสบการณ์บนเส้นทางสายใยแก้วนี้ เราได้เรียนรู้จาก "การปฏิบัติจริง" ที่มิอาจหาอ่านได้จากตำราที่ไหน เราได้รับข้อเสนอแนะ การตอบรับ จากสมาชิกอย่างรวดเร็ว ฉับไวตามเวลาของอินเทอร์เน็ตตลอดมา ซึ่งเราขอน้อมรับไว้ใช้ในการวางแผนและปรับปรุงการทำงาน เพื่อให้สมาชิกทุกท่านมีความมั่นใจที่จะรู้สึกว่า "จับจ่ายคุ้มค่า คลิกมาที่คัดสรร"


In 1999, the founders of Kudson.com has started a plan to create an alternative shopping channel for consumers. We believe in the use of new technology, the Internet, to improve and develop a new economy. Locating our store on the Internet provides us the benefit of Management Information System which is then passed on to our customers through lower price of products, the convenient way of universal access from anywhere at any time and information that can be surfed by themselves (Kudson Online Magazine).

"www.kudson.com" was established in Thailand since March 2000 with a variety of products (more than 20,000 items.). Kudson dot com Co.Ltd. is an Internet retail based company running an e-commerce web site to sell toys, books, Tapes and CD, Video ,VCD , DVD, Electric goods and special gifts. We emphasis on increasing customer satisfaction by providing the best selection (the meaning of kudson in Thai) , competitive prices, and great customer services.

From our operating for 5 years, we get lots of experience and knowledge that cannot learn from any theories except do-it-yourself. Every "real time" comment from our customers is not only very useful for the creation of new ideas but also the efficiency to adjust our future plan.

Goal
The biggest and the most trusted electronic-business retailer in Thailand.

Technology and Software
We develope our own software designed by using the open source technology.

Progress to Date
We provide full-functioned of electronics business processing, described as follow :

Order method
Internet via "Shopping Basket", telephone call, fax

Payment Method
credit card online payment system via Siam Commerce Bank web page , money transfer, money order, ATM, cash

Delivery Method
Home Delivery by using the postal services. The responses back from the customers show us the satisfaction about the quick process. In Bangkok, the average of the delivery time is 1.5 days after the payment has been done and 3-4 days to anywhere in Thailand.

There are approximately 50,000 people registered as Kudson.com's members. Our members' privileges are

    + self- tracking of the purchase order,
    + reserve for new products
    + get a regular Kudson's newsletters
Kudson.com has established a stable growth rate in terms of sales and the number of pageviews. The statistics of our rating can be seen at http://trueHits.net (e-commerce directory). We are in the top five of e-commerce site in Thailand.
About us
Head Office
map